top of page
Zorg en welzijn.jpg
ZORG EN WELZIJN

Je bent sociaal vaardig en vlot in de omgang? Je hebt een passie voor mensen en je bent hulpvaardig? Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel? Je hebt belangstelling voor het omgaan met/zorgen voor kinderen en volwassenen? Dan is de richting Zorg en welzijn misschien iets voor jou!

Elektriciteit en duaal.jpg
ELEKTRICITEIT + DUAAL

Elektriciteit is een studierichting die uitermate geschikt is voor leerlingen met interesse in techniek en in het bijzonder in elektrische installaties, technische handelingen aan fietsen, brom- en motorfietsen en auto’s, koelinstallaties of sanitaire en verwarmingsinstallaties. 

Hout.jpg
HOUT

Hou je van levend, natuurlijk materiaal? Ben je handig en creatief? Spreken constructies in alle mogelijke vormen je aan? Dan is Hout ongetwijfeld een richting die je sterk zal boeien! Je maakt o.a. kennis met verschillende materialen, gereedschappen en technieken en realiseren technische constructies en/of installaties, al dan niet met behulp van ICT.

IMG_3463_edited.jpg
HAAR- EN SCHOONHEIDSVERZORGING

Ben je graag creatief, modebewust en dynamisch? Dan ben je de geknipte persoon voor deze afdeling. De afdeling haar- en schoonheidsverzorging beschikt over een modern kapsalon waar de leerlingen door een dynamisch team van leerkrachten worden onderricht in verschillende kapseltechnieken en schoonheidsverzorging.​

NIEUW: specialisatie BARBIER

bottom of page