VOEDING-VERZORGING

Je bent sociaal vaardig en vlot in de omgang? Je hebt een passie voor mensen en je bent hulpvaardig? Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel? Je hebt belangstelling voor het dagelijkse leven van gezonde, maar ook zieke mensen? Dan is de richting Verzorging-Voeding / Personenzorg misschien iets voor jou!

ELEKTRISCHE INSTALLATIES + DUAAL

Heb je er al eens bij stilgestaan hoe onze wereld er zou uitzien zonder elektriciteit? Wij worden omringd door systemen en toestellen die werken op elektriciteit, maar toestellen maken en herstellen zich niet vanzelf. Technisch geschoolde werkkrachten, waaronder elektriciens, zijn een knelpuntberoep. Wil je later een goed betaalde job, waarin er werkzekerheid is? Word dan technieker in de elektriciteit!

HOUTBEWERKING

Hou je van levend, natuurlijk materiaal? Ben je handig en creatief? Spreken constructies in alle mogelijke vormen je aan? Dan is houtbewerking ongetwijfeld een richting die je sterk zal boeien! De vraag naar goede ambachtslui in de houtverwerkende sector is groot en het aanbod blijft klein. Aan werkgelegenheid is er dus zeker geen gebrek.

HAARZORG + ONDERDEEL BARBIER

Ben je graag creatief, modebewust en dynamisch? Dan ben je de geknipte persoon voor deze afdeling. De afdeling haarzorg beschikt over een modern kapsalon waar de leerlingen door een dynamisch team van leerkrachten worden onderricht in verschillende kapseltechnieken en schoonheidsverzorging.

NIEUW: specialisatie BARBIER

Please reload

© 2019 GO! technisch atheneum Ieper. 

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus