top of page

Schitterend haar, briljante prestatie!

Met trots presenteren wij onze getalenteerde leerlingen Luna, Margaux, Marie, Lara, Amber en Wiktoria, die een fantastische prestatie hebben geleverd op de provinciale kapperswedstrijd. Ze stegen boven zichzelf uit en veroverden vele complimenten van kenners, liefhebbers, sympatisanten en familie in deze felbevochten competitie.

Onze leerlingen hebben niet alleen hun creatieve vaardigheden laten zien, maar ook hun toewijding, passie en ongekende talent op het gebied van kappen en stylen. Ze hebben dit tot in de perfectie verfijnd en hun klanten met prachtige kapsels verwend.

Opnieuw hadden we het podium gevuld met één van ons team, Wiktoria: zilver! The winner takes it all! Deze 2e plaats is niet alleen een bewijs van haar uitzonderlijke kappersvaardigheden, maar ook van de vastberadenheid om te slagen.

We willen onze leerlingen van harte feliciteren met hun geweldige prestatie. Hun succes weerspiegelt niet alleen hun harde werk (dagen voorbereidingen en stress volgens vele ouders), maar ook de toewijding en ondersteuning van hun familie!
40 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page