top of page
download.png
ELEKTROTECHNICUS DUAAL

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert:

  • leidingen en dozen monteren en plaatsen

  • draden en kabels trekken

  • elektrische componenten plaatsen en aansluiten in verschillende borden

  • fouten zoeken en herstellingen uitvoeren

  • installaties in werking stellen conform het AREI

  • industriële componenten (motoren, machines, PLC, elektropneumatische sturingen) plaatsen en aansluiten

IMG_2716_bewerkt.png
HAARSTILIST

In dit specialisatiejaar word je opgeleid om als verantwoordelijke in een kapsalon de werkzaamheden te organiseren, te coördineren, er op toe te zien en er verslag over uit te brengen. Je leert samenwerken in een team, klanten professioneel onthalen, begeleiden en een kwaliteitsvolle service bieden.

DSC_1603.jpg
INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT

Deze praktijkgerichte specialisatie wordt ingericht om je de mogelijkheid te geven niet alleen het diploma van secundair onderwijs te behalen, maar je ook verder te bekwamen in de industriële elektriciteit en elektronica.

DSC00039_bewerkt_bewerkt.jpg
STIJL- EN DESIGNMEUBELEN

In dit specialisatiejaar vergroot je je eerder verworven kennis. Meubels en hun uitvoering doorheen de tijd worden bestudeerd. Vooral naar de houten, klassiek uitgevoerde meubels gaat veel aandacht. Je leert hoe deze klassiekers vandaag de dag kunnen geproduceerd worden. Je leert ze zelfstandig produceren volgens bepaalde stijlen.

20160421_110601.jpg
THUIS- EN BEJAARDENZORG

In verschillende vakken ervaar je de maatschappelijke veranderingen, zorgvisies en de toepassing hiervan in de praktijk. Dit aanvullende opleidingsjaar zorgt voor een kwaliteitsvolle afsluiting van je opleiding.

bottom of page