top of page
Elektrotechnieken.png
ELEKTROTECHNIEKEN

Elektrotechnieken is een studierichting die uitermate geschikt is voor leerlingen met interesse in technologie en in het bijzonder in residentiële, tertiaire en industriële elektrische toepassingen. In deze studierichting werk je niet alleen met je hoofd, maar ga je ook aan de slag met toepassingen in technische realisaties. 

Mens en welzijn.jpg
MAATSCHAPPIJ EN WELZIJN

Je bent gefascineerd door je eigen (gezondheids)gedrag en dat van anderen? Je bent geboeid door de levensloopfasen van de mens? Ben je geïnteresseerd in het theoretisch kader achter behoeften van kinderen en volwassenen? In een verre toekomst droom je van een beroep waarin omgaan met mensen centraal staat? Dan voel je je ongetwijfeld thuis in de richting Maatschappij en welzijn. 

Wellness en lifestyle.jpg
WELLNESS EN LIFESTYLE

Een leerling uit de studierichting wellness en lifestyle is geboeid door trends in haar- en lichaamsverzorging en wil inzicht verwerven in de lichaamsverzorgingstechnieken. In deze richting leer je over het reinigen van huid en nagels, het uitvoeren van hand-, gelaat- en voetverzorging met bijhorende massage en het aanbrengen van make-up op modellen.

bottom of page